Cautare

2946 de rezultate pentru "antena 1 acuzat de furt" (3.16 secunde)
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina. Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X.
Antena 3 informeaza:
"Plimbarea" de la Cotroceni a Antenei 3 e serioasa (Autoare: Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii".
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Domnule Ciolos, Antena va apartine!
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie: ... Stim doar ca Porumbel Catalina si-a facut aparitia in lumea televiziunilor de stiri la postul Realitatea TV ca reporter.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. In replica, Adriana Saftoiu l-a rugat pe liderul PD-L "sa ridice degetelul inainte de a mai vorbi" ca sa stie cand sa isi prezinte dreptul la replica.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group.
Camera Deputatilor a respins ieri propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea privind sistemul unitar de pensii publice. ... Conform anuntului facut de Roberta Anastase, s-au inregistrat 33 de voturi "pentru", 158 de voturi "impotriva" si opt abtineri.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Parchetul rus i-a acuzat pe viceministrul de finante Serghei Storceak (foto) si fostul viceministru de finante Vadim Volkov de “furt la scara mare”, dupa o ancheta pe care presa a privit-o drept un atac vizand aripa liberala a Guvernului, condusa de ministrul de finante Aleksei Kudrin.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... Conform acestui act normativ, varsta de pensionare va fi atat pentru femei, cat si pentru barbari de 65 de ani. De asemenea, valoarea punctului de pensie ramane 39%.
"Vreau sa fac o precizare cu privire la presupuse acuzatii care mi se aduc astazi, in presa, cel mai probabil pe seama unei rivalitati politice. Acuzatiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!"
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe Traian Basescu ca saboteaza Guvernul Romaniei. ... Acuzatiile pe care premierul i le aduce presedintelui ar putea deschide calea catre acuzarea lui Basescu de inalta tradare a statului.
Sa citim, deci, integral, exact fragmentul pe care il invoca cei care sustin ca telepateala e scoasa din context, iar rechizitoriul e de fapt o opera stiintifica de mare revarsare intelectuala.
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
google-analytics.com